Τι είναι ο Φυσικοθεραπευτής;

Οι φυσικοθεραπευτές έχουν πανεπιστημιακή εκπαίδευση και είναι ειδικοί στην αξιολόγηση, πρόληψη, θεραπεία και αποκατάσταση των τραυματισμών.

Πώς μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού;

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μέσω τηλεφώνου
(210 220 1023) ή να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα κάτω από τη σελίδα επικοινωνίας.

Πόσες επισκέψεις θα χρειαστώ;

Ο αριθμός των θεραπειών θα ποικίλλει ανάλογα με το πρόβλημα και το άτομο. Μετά από ενδελεχή αξιολόγηση, ο φυσιοθεραπευτής θα συζητήσει το σχέδιο θεραπείας για τη διαδικασία αποκατάστασης.

Οι φυσικοθεραπευτές μπορούν να αξιολογήσουν και να θεραπεύσουν χωρίς παραπομπή ιατρού. Για ιδιαίτερες περιπτώσεις (μετά από χειρουργεία,ΑΕΕ, Σκλήρυνση κατά πλάκας και άλλα) χρειαζόμαστε παραπομπή από τον ιατρό σας ενώ ταυτόχρονα επιδιώκουμε επικοινωνία μαζί του ώστε να πετύχουμε το καλύτερο και πιο αποδοτικό πρωτόκολο θεραπείας.

Βλέπουμε και θεραπεύουμε τον ασθενή για ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων και διαγνώσεων. Επισκεφτείτε τις Υπηρεσίες μας για μια εκτενή λίστα παθήσεων και διαγνώσεων για τις οποίες βλέπουμε ασθενείς.

Έχετε κάποια απορία; Ρωτήστε μας

Μη διστάσετε να κάνετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μέσω τηλεφώνου ή να επικοινωνήσετε μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας. Το μήνυμά σας θα σταλεί απευθείας στο προσωπικό μας το οποίο θα απαντήσει το συντομότερο δυνατό.